RAFAIL

«βιολογικό, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με χαμηλή οξύτητα και μοναδική φρεσκάδα και εξαιρετικό άρωμα»


H σοδειά  Rafail 2012, έδωσε ένα ασύγκριτο βιολογικό αγνό παρθένο ελαιόλαδο, από ελιές που μαζεύτηκαν με το χέρι, από διαφετικά κτήματα, ελαιώνες της δυτικής πλευράς της Κορώνης, σε μια περιοχή που ονομάζεται Άγιος Ραφαήλ. Όλοι οι ελαιώνες έχουν πιστοποιηθεί το λιγότερο δύο χρόνια πριν το λάδι τους χρησιμοποιηθεί στην σειρά μας Rafail.

Όπως συμβαίνει και με τα υπόλοιπα ελαιόλαδά μας, η παραγωγή του έγινε μέσα σε οκτώ ώρες από το μάζεμα του καρπού. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται η μοναδική φρεσκάδα και το απίστευτο άρωμά του.

Η οξύτητα που δεν ξεπερνά το 0,50% κάνει το λάδι Ελαιώνες Μεσσηνίας Rafail, ένα από καλύτερα οργανικά  εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα ανάμιξης στην αγορά.

Για την σοδειά του 2012 oι ελιές μαζεύτηκαν την περίοδο Νοεμβρίου– Δεκεμβρίου 2012 και σύμφωνα με την ανάλυση που έγινε τον Φευρουάριο του 2013 το ελαιόλαδο Rafail 2012 μας έδωσε μία εξαιρετικά χαμηλή οξύτητα της τάξεως του 0.33%.

Το 2011 οι ελαιώνες μας στην περιοχή του Αγίου Ραφαήλ παρήγαγαν 2.300 λίτρα ελαιολάδου που προσφέρουν  μια απαλή γευστική εμπειρία με γλυκύτητα, χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις.

Το ελαιόλαδο αυτό διατίθεται σε υψηλής ποιότητας μεταλλική συσκευασία των 500ml και  1000 ml με περιοριστή ροής που κάνει τη χρήση του λαδιού ευκολότερη.

Ελπίζουμε ότι θα το απολαύσετε τις σαλάτες σας, βραστές ή ωμές, στα όσπρια, το ψάρι, το barbeque,  το κυνήγι ή βουτώντας ένα κομμάτι ψωμί μέσα  στο υπέροχο αυτό λάδι.

How to open open the bottle


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΡΑΦΑΗΛ

Δυτικά της Ν. Κορώνης και πριν φτάσουμε στο Χωματερό,  βρίσκεται η περιοχή του Αγίου Ραφαήλ που πήρε το όνομά του από ένα μικρό ξωκκλήσι σχετικά νέο, χτισμένο στα ερείπια του παλιού. Η περιοχή είναι μια ευρύτερη έκταση από ελαιώνες που εκτείνονται τόσο στην πεδιάδα που τη διασχίζει μερικώς το ποτάμι, όσο και στις παρυφές του λόφου που υψώνεται. Το κλίμα εδώ είναι υγρό, με πολλές απότομες μεταπτώσεις της θερμοκρασίας, ιδιαίτερα το χειμώνα.